Edited by dallyborr, 03 October 2009 - 09:20 PM.
Posted 03 October 2009 - 09:19 PM
Edited by dallyborr, 03 October 2009 - 09:20 PM.
Posted 03 October 2009 - 09:30 PM
ja sam ubacio sve
Instalirao sam Howards Mix u zaseban folder. Šta bi ja trebao da prebacim sad u FS9 da mi izgleda bolje?
Posted 03 October 2009 - 09:39 PM
Hm, meni nije promenio load screen...
ja sam ubacio sve
Instalirao sam Howards Mix u zaseban folder. Šta bi ja trebao da prebacim sad u FS9 da mi izgleda bolje?
Ja sam prvo instalirao mix taj i zbog njega sam ceo FS9 radio ispočetka![]()
nije mi se svideo loading screen, trava sva kockasta a bila ona REX-ova no ok nju sam mogao da vratim. Imao sam neki osećaj da mi je zeznuo sve pa reko možda ima nešto dobro ali da vidim šta to menja. Pa videću sve to da stavim eto sem vode...Svidelo mi se mnogo što su dodati dosta vremenskih uslova tj. tema.
Posted 03 October 2009 - 09:48 PM
Hm, meni nije promenio load screen...
Shto se tice vode, zavisi od doba dana, meni se svidja pa sam ostavio, lepse mi je da voda bude braonkasta u rekama nego da dunav bude plav kao more
Posted 03 October 2009 - 09:52 PM
Edited by Nikola, 03 October 2009 - 09:53 PM.
Posted 03 October 2009 - 09:57 PM
Posted 03 October 2009 - 10:03 PM
pa mislim da on anpravi backup kad ubaci svoj, tako da se to lako vrati, za pola minuta, a i ako nema mogao si da trazish od nekog sliku, sredio bi za 5min. reinstalacija FSa je uvek poslednje resenjeJa sam direktno. Jao šta mi napravi loš load screen
mučenje 2 sata da vratim FS u "normalu".
Posted 03 October 2009 - 10:08 PM
pa mislim da on anpravi backup kad ubaci svoj, tako da se to lako vrati, za pola minuta, a i ako nema mogao si da trazish od nekog sliku, sredio bi za 5min. reinstalacija FSa je uvek poslednje resenje
Ja sam direktno. Jao šta mi napravi loš load screenmučenje 2 sata da vratim FS u "normalu".
Posted 03 October 2009 - 10:58 PM
skini JAT model set, imash link u Signatureu kod danila
pa mislim da on anpravi backup kad ubaci svoj, tako da se to lako vrati, za pola minuta, a i ako nema mogao si da trazish od nekog sliku, sredio bi za 5min. reinstalacija FSa je uvek poslednje resenje
Ja sam direktno. Jao šta mi napravi loš load screenmučenje 2 sata da vratim FS u "normalu".
Ne ne napravi backup nego kaže kao pošto instalira više od 3000 fajlova kao bekapujte sami ceo FS9 folder, a ja ono ae ne...eto mi ga sad, al nema veze volim ja da osvežim stvari.
E pitao bi još nešto,
koje avione da skinem da bi vas video online kako treba? znam za DC-10 i B733 B734 ali ko je proizvođač i to, da ne skidam pogrešan model. Potražiću na avsim-u paintove, al mi trebaju avioni...može na pm ako idemo Off topic, kad neko ima vremena nek mi napiše šta da skinem da vas vidim lepo. tnx
Edited by Nikola, 03 October 2009 - 10:59 PM.
Posted 04 October 2009 - 02:46 AM
Ne ne napravi backup nego kaže kao pošto instalira više od 3000 fajlova kao bekapujte sami ceo FS9 folder, a ja ono ae ne...eto mi ga sad, al nema veze volim ja da osvežim stvari.
E pitao bi još nešto,
koje avione da skinem da bi vas video online kako treba? znam za DC-10 i B733 B734 ali ko je proizvođač i to, da ne skidam pogrešan model. Potražiću na avsim-u paintove, al mi trebaju avioni...može na pm ako idemo Off topic, kad neko ima vremena nek mi napiše šta da skinem da vas vidim lepo. tnxTo je za Squawk Box. Ako koristish FSinn onda skini bilo koji model, tipa 50N za 737
Posted 04 October 2009 - 09:59 AM
Pa onda ubaci FE... to se ne radi tako...lepo se spakuje sve shto ti treba u jedan folder, naravno u tom folderu je sve poredjano kao u FS9 folderu, i posle kad instalirash FS samo kopirash taj jedan folder i imash sve texture...ovo je mucenje
E pitao bi još nešto,
koje avione da skinem da bi vas video online kako treba? znam za DC-10 i B733 B734 ali ko je proizvođač i to, da ne skidam pogrešan model. Potražiću na avsim-u paintove, al mi trebaju avioni...može na pm ako idemo Off topic, kad neko ima vremena nek mi napiše šta da skinem da vas vidim lepo. tnxTo je za Squawk Box. Ako koristish FSinn onda skini bilo koji model, tipa 50N za 737
Hvala gotovo.
E ovako sad ja uradi:
Instalirao Howards Mix u zaseban folder, prebacio sve sem Loadscreen-a.
Na to instalirao FS Elemental natural pack. Onda stavio REX grass i "Water Environment Reflection and Color Maps" isto sa REX sajta i instalirao Natural World Trees V2.
E sad zanima me jer to to. Jer FS Elemental menja dawn day i dusk teksture?. Čini mi se da su od Flight Enviomenta mnogo bolje? ako jesu kako da ih vratim a da ne vratim sve ostalo što daje FE tj. šta je bolje u FE pa da to vratim?
Posted 04 October 2009 - 01:39 PM
Edited by Iceman_37, 04 October 2009 - 01:39 PM.
Posted 04 October 2009 - 05:13 PM
Posted 04 October 2009 - 05:39 PM
e a sta je to kaakv mix, nisam znao za to kako se zove i gde da vidim to kako izgeda?
i uopste sta ukljucuje,sta dodaje??
Posted 25 November 2009 - 11:34 AM
Posted 25 November 2009 - 02:26 PM
Posted 25 November 2009 - 03:33 PM
E da, posto me je Velja pitao, da li se pravi bekap kao kod winrar-a ili zip-a, evo da odgovorim svima, da vas nebi bunilo. Ne pravi se nikakva bekap arhiva ili bilo sta. Jednastavno to je sama Windows kompresija, folder isto koristite kao i do sada. Jer bi bilo bezveze da ti sad od 100GB, na primer, natrpa jos 50 negde.
Edited by psp-man, 25 November 2009 - 03:33 PM.
Posted 25 November 2009 - 05:02 PM
Posted 02 December 2009 - 12:56 PM
Posted 03 December 2009 - 11:20 AM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users