Ja koristim 2012 verziju.
Posted 26 September 2012 - 06:48 PM
Posted 02 October 2012 - 12:20 PM
Posted 02 October 2012 - 04:30 PM
Ja sam ovih dana malo nadogradio masinu (Graficku tacnije). Kad stavim sve na MAX, malo mi se smanji frame rate, ali ako stavim kisu i ne daj boze prebacim se na KLGA... mmmm - nikako!
Konfiguracija je sledeca:
Processor: Intel Core Quad 2.33GHz
RAM: 2GB DDR2 + 4GB DDR2 Dragon GeIL = 6GB
Grafika: GeForce GTX 470 1280MB 320bit
AddOns: Ground Envoirment Europe, Real Envoirment Xtreme, FSpassengers, Captainsim 757.
FSX je jedac resursa... posto skoro da ne postoji masina gde klizi.
Posted 10 April 2013 - 12:07 AM
Posted 17 October 2013 - 10:32 PM
Pozdrav narode!
Pre nešto više od godinu dana, obećao sam sebi jednu stvar... Ne palim FSX dok ne kupim mašinu na kojoj voljeni (i plaćeni) PMDG 737NGX i ostali zahtevniji avioni neće da štucaju, kašlju, seckaju... Nisam mogao više da uvijam palicu kako bih se vadio iz glitcheva, a nisam bio voljan da totalno žrtvujem vizuelni doživljaj. I eto, održao sam sebi obećanje, rintao i posle posla i kupio mašinu koja bi trebalo da je dostojna FSX-a (nadam se ).
Elem, malo sam ispao iz tokova, pa bih voleo da čujem šta preporučujete da instaliram od software-a Pre svega mislim na stvari poput FS Global, ActiveSky i REX itd. Šta bi sa čim trebalo da se kombinuje i šta ne bi smelo da se kombinuje...
Vidim da je PMDG izbacio 777 u međuvremenu.. Svašta propustih Jel vredi? Jel ima još noviteta na koje bi valjalo obratiti pažnju?
Jedva čekam odgovore, pa da krenem da obnavljam gradivo
Hvala unapred!
Posted 18 October 2013 - 01:10 PM
Sto se addona tice, REX Essentials + Overdrive i FTX Global je otprilike sve sto ti treba. Za weather ili Active Sky za koji vise ne radi dobaca verzija, ili FS Global Real Weather koji je za sad OK meni.
Sto se tice PMDG 777, standardan PMDG quality, sad zavisi sta te zanima. Ja licno nisam mogao da opravdam te pare posto em bas malo letim (1 let u proteklih 2 meseca), a i kad letim, to je retko long haul.
Noviteti? Ima A2A C172 koja je dobra, Majestic Software Dash8, relativno pristojan Aerosoft Airbus X Extended.
Dobrodosao nazad!
.
Posted 18 October 2013 - 04:23 PM
Sava je lepo rekao, samo bih dodao da sto se tice weather engine-a, ako ces vec da kupujes preporucio bih ti da sacekas Active Sky Next, sto, bar po onome sto kazu ce biti ubedljivo najbolji weather engine do sada.
I licno mislim da ti ne treba vise FS Global 2010, zastareo je i dosta je veliki za skidanje.
Posted 18 October 2013 - 09:38 PM
Hvala momci
Sad ću da se bacim na instaliranje i podešavanje, pa javljam rezultate
0 members, 1 guests, 0 anonymous users