Jump to content

Photo

OPASNOST!

• This topic is locked This topic is locked
68 replies to this topic

#61 Davidovic Ivan

Davidovic Ivan

Captain

• Members
  • 424 posts
  • Interests:Pilot
  • VATSIM ID:1052342

Posted 08 November 2008 - 11:50 PM

i jos nesto jasno je meni i svima da niko tako ne sme da se ponasa tako kao sto se poneo nas kolega,ali da li je on tada ugrozio neciju bezbednost mozda grubanovicu????mislim ne podrzavam ja njegov postupak ali necemo valjda seci glvu nekome ako pogresi,sta sad mislis da ja sad treba da ko neka baba denka idem kod svih clanova i da govorim da NE KONETKUJ SE NA VATSIM JER NE ZNAS!suludo je to zar ne???Ali,taj pilot nije dobio NIKAKVU dozvolu da leti za nasu kompaniju sto mozete proveriti na sledem linku http://www.fsairline...u...025&p=14307!
Cim EAV pilot pogresi odma svaljujes grubanovicu na kompaniju,a sta mislis kada neki jatovac pogresi ocemo da se pobijemo ovde???????da rasturimo scgvacc?mislim ne razumem te pored najbolje volje uz svo duzno postovanje tvojih godina i vremena provedenih na VATSIMU!

TACNO ZIVANOVICU BRUKAJU EASTAVIA FLIGHT ACADEMY :)

#62 Nenad Grubanovic

Nenad Grubanovic

Captain

• Members
  • 1,316 posts
  • Interests:Pravljenje kolača
  • VATSIM ID:1002068

Posted 08 November 2008 - 11:56 PM

Dete, ne zajebavaj. Ova glupost na primer je tvoj Flight plan, ne nekog drugog. Zabole mene za bilo koju virtuelnu aviokompaniju. Naučite flight planove da popunjavate.

#63 Ivanz80

Ivanz80

Captain

• Members
  • 440 posts
  • Interests:Civil aviation
  • VATSIM ID:1004136

Posted 08 November 2008 - 11:56 PM

i jos nesto jasno je meni i svima da niko tako ne sme da se ponasa tako kao sto se poneo nas kolega,ali da li je on tada ugrozio neciju bezbednost mozda grubanovicu????mislim ne podrzavam ja njegov postupak ali necemo valjda seci glvu nekome ako pogresi,sta sad mislis da ja sad treba da ko neka baba denka idem kod svih clanova i da govorim da NE KONETKUJ SE NA VATSIM JER NE ZNAS!suludo je to zar ne???Ali,taj pilot nije dobio NIKAKVU dozvolu da leti za nasu kompaniju sto mozete proveriti na sledem linku http://www.fsairline...u...025&p=14307!
Cim EAV pilot pogresi odma svaljujes grubanovicu na kompaniju,a sta mislis kada neki jatovac pogresi ocemo da se pobijemo ovde???????da rasturimo scgvacc?mislim ne razumem te pored najbolje volje uz svo duzno postovanje tvojih godina i vremena provedenih na VATSIMU!

TACNO ZIVANOVICU BRUKAJU EASTAVIA FLIGHT ACADEMY :)

Ocito da imas problema sa pravopisom ,citanjem i pisanjem uopste. Tosa je govorio O JAT-ovoj akademiji. Tvoje godine mi govore dosta o tvojoj zrelosti i poimanju stvari , tako da ti ne uzimam vishe nista za zlo.
Moj iskren i drugarski savet ti je da se vishe posvetis citanju, a pisanje ostavis za neka druga , za tebe pametnija vremena.

#64 Davidovic Ivan

Davidovic Ivan

Captain

• Members
  • 424 posts
  • Interests:Pilot
  • VATSIM ID:1052342

Posted 09 November 2008 - 12:08 AM

pametna stvar :clap2: :clap2: :clap2:

Ok shvatam da sam pogresio posto sam ja mali i glup oces mi reci jer taj fp ispravan??

OK LJUDI SHVATAM JA U CEMU JE PROBLEM JEDNOG DANA CETE RAZUMETI NO NIJE BITNO
ZELIM DA SE ZAHVALIM NA SVEMU STO SAM MOGAO VIDETI OVDE NA LEPIM RECIMA..NA SVEMU SVI STE SUPER SVI STE COOL.POSTO SE OCIGLEDNO RAZLIKUJEMO NAPUSTAM VAS DA NE REMETIM SVET VIRTUALNOG LETENJA

AJ DARKO IL NEKO KO TO VEC RADI MARKO BANUJ ME POSTO NEMOGU DA NADJEM NACIN KAKO DA SE IZBRISEM

Edited by Davidovic Ivan, 09 November 2008 - 12:09 AM.

#65 Nenad Grubanovic

Nenad Grubanovic

Captain

• Members
  • 1,316 posts
  • Interests:Pravljenje kolača
  • VATSIM ID:1002068

Posted 09 November 2008 - 12:10 AM

Ok shvatam da sam pogresio posto sam ja mali i glup oces mi reci jer taj fp ispravan??

Lepo me kontaktiraš kad sam online na radaru i objasniću ti.

#66 Ivan Kovacevic

Ivan Kovacevic

Technical Support

• Administrators
  • 1,402 posts
  • VATSIM ID:920456

Posted 09 November 2008 - 01:06 AM

postovani kolega grubanovicu mene bas zanima ko je to poslao flight plan koji nevalja a da je aktivan clan eastavie sem Marka .....

Famozni upravni odbor Eastavia kompanije:

Mr. Davidovic koji ne zna razliku izmedju Upper i Lower vazdusnih puteva
Posted Image

Mr. Kostadinovic koji takodje ne zna razliku izmedju Upper i Lower vazdusnih puteva, kao ni osnovne stvari o naznacavanju istih.
Posted Image

Posted Image

Mr. Kalapac koji stavlja 29.500ft kao cruise level, kao i Dep. i Dest. unutar rute
Posted Image
...ne zna razliku izmedju Upper i Lower vazdusnih puteva, kao ni osnovne stvari o oznacavanju istih.
Posted Image
...a ni o biranju ispravnog LEVEL-a za famozni N732 vazdusni put
Posted Image

Cak i bez ulazenja u detalje o tehnikama leta koje koriste clanovi 'upravnog odbora' kompanije, vec je jasno koliko su "profesionalni" kada posle toliko vremena, i dalje ne uspevaju da nauce osnovne stvari.

A posebno ti, Davidovicu - dao sam ti link ka VATEUD-TD-u, rekavsi da ce ti vecina materijala znatno pomoci kao pilotu, cak i ako te kontrola letenja ne interesuje, na sta si ti odgovorio da te mrzi da citas. Takav stav se kosi sa osnovnim principima na kojima je ova mreza (VATSIM) osnovana, pa shodno tome, ako vec nekoga zelis da okrivis za situaciju u kojoj se ti i tvoje kolege nalazite, mozes jedino sebe da okrivis!

#67 Velibor469

Velibor469

Pilot Training Instructor

• VIP Members
  • 1,454 posts

Posted 09 November 2008 - 02:05 AM

jeli jeste vi normalni,jel vidite vi o cemu pricate :eek:

#68 CIPI CAPTAIN

CIPI CAPTAIN

Captain

• Members
  • 305 posts
  • VATSIM ID:1046100

Posted 09 November 2008 - 02:16 AM

jeli jeste vi normalni,jel vidite vi o cemu pricate :eek:

:suprise: :up: Tako je Veljo!Sve je to ludo! :lol:
Nego vracam film i nije mi jasno sto li sam postovao ono! :???:
Ali svejedno bi ga neko uhvatio :mellow: ,a eto to sam bio ja a i Milan verovatno pre mene! :mellow:

#69 Mladen

Mladen

Deputy Director

• Administrators
  • 1,381 posts
  • VATSIM ID:914375

Posted 09 November 2008 - 03:04 AM

Naravno da nemaju svi jednaki entuzijazam i zelju da napreduju, ali
osnovne stvari moraju da se znaju, ako ne zbog drugih razloga, onda
da se ne bi ugrozavali drugi! Dakle, ocekuje se od svih ucesnika da
poseduju bar OSNOVNO znanje, a dosta ljudi se ne trudi ni to da stekne.

Zatvaramo diskoteku, dok se malo ne ohladi ekipa...pa cemo otvoriti za
nastavak konstruktivne diskusije, kako je tema prvobitno i zamisljena.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users