Da,mozda stvarno ne treba zuriti sa osudjivanjem ljudi koji prave probleme na zemlji,bas zbog tih raznih ne poklapanja,ali sto se ponasanja u vazduhu tice...tu je sve jasno.
Ja,sto se tice FSInn-a...dok ne resim tu gresku oko chat-a sto nece da mi se ukljuci,na VATSIM ne dolazim,a iako dodjem,sedecu na parkingu i gledacu druge,dok svoje instrumente i ostalu opremu ne podesim kako treba.
A,nepoklapanja aerodroma,pista i parkinga...Mislim da se ne razlikuju standardni FS2004 i FSX po tom pitanju bas puno,jedino sto ti scenariji malo zezaju... Ja sam u FSX-u npr. u Vrscu bio lepo na parkingu dok me je kolega koji ima add-on LYVR video u njivi...Skinuo sam LYVR,instalirao ga,ali nije to to...Ne slaze se sa FSX-om,pogotovo ne sa SP2 koju ja imam...Gube se texture strasno,piste propadaju u zemlju itd.
Jedno je sigurno...Po pitanju FS-a,nikad se nista nece svima poklapati,bas zbog toga sto ima puno toga da se add-uje,mnogi mnoge stvar nemaju...Opsti cirkus.
Valjda ce jednog dana sve biti uklopljeno i lepo sredjeno,sto od strane Microsofta,sto od raznih dizajnera scenarija,ili kako god se zvali...
Mada,ako mene pitate...bitno je da je nebo svuda isto i bitno je da se leti.
Edited by Nenad, 09 June 2008 - 08:54 PM.