Jump to content

Photo

FS9 problemi

• Please log in to reply
830 replies to this topic

#161 Tosa

Tosa

Captain

• Members
  • 1,091 posts
  • VATSIM ID:966410

Posted 03 November 2008 - 06:30 PM

Evo u cemu je problem, Ognjem mi je resio problem i ima pivo i girice od mene, FS redzistri mi se pokarabasio kad sam instalirao FSX i kad sam ga obrisao vise niasta sto sam instalirao za FS nije moglo automacki da nadje putanju za isti. Imate od Flight One taj fajl koji to popravi i vrati putanju kako treba.

Ogi brate hvala ti do neba tj do FL350 i kad se sretnemo imas pivo i giriceeeeeee

#162 Nikola

Nikola

Captain

• Members
  • 3,030 posts
  • VATSIM ID:951874

Posted 08 November 2008 - 05:21 PM

Posle instalacije jednog scnery-a pocelo je da mi se pojavljuje ovo pri ucitavanju...kada kliknem ok, FS nastavi da se ucitava i bude sve normalno, ali me uzasno nervira...ima li leka?

Posted Image

#163 MILANRADOJEVIC

MILANRADOJEVIC

Captain

• Members
  • 500 posts
  • VATSIM ID:1033167

Posted 08 November 2008 - 05:28 PM

Pa jesi probao da obrises scenery koji si instalirao!

#164 Nikola

Nikola

Captain

• Members
  • 3,030 posts

Posted 08 November 2008 - 05:35 PM

Ma jesam :) ali je problem ostao...

#165 Tosa

Tosa

Captain

• Members
  • 1,091 posts

Posted 08 November 2008 - 08:56 PM

Imas jos dve mogucnosti, uradi SISTEM RESTORE i vrati ga na dan kad si siguran da ti je sve lepo radilo. To bi trebalo da ti resi problem jer je meni to pomagalo. Drugo sto mi pada na pamet je da u START pa RUN kucas REGEDIT i da onda pod HKEY LOCAL MACHINE odes na SOFTWARE i rucno uklonis te scenarije sto si instalirao ili to vec sto ti pravi problem, mislim da obrises njihove registrije. Eto to mi pada na pamet.

#166 Nikola

Nikola

Captain

• Members
  • 3,030 posts

Posted 08 November 2008 - 09:20 PM

Vidish, razmishljam o tome da uradim restore...Gde se nalazi taj config file?

#167 Pajki

Pajki

Captain

• Members
  • 270 posts

Posted 24 November 2008 - 11:55 PM

moze li netko rijesiti problem ovog malog http://www.youtube.c...feature=related
:mrgreen:

#168 kosta93

kosta93

Captain

• Members
  • 820 posts
  • Interests:Avijacija, biciklizam, fotografija i tenis
  • VATSIM ID:1058828

Posted 25 November 2008 - 12:19 AM

hmm moja sestra studira psihologiju pa cu je pitati veceras jel za ovog ima leka ili direktno u neku bolnicu u vrsac npr cuo sam da imaju udobne krevete :D::D:D:D(raspitujem se ja oko toga jos od kad sam krenuo da ubacujem add-onove za fs:)))jednom sam i ja bio socan tom malom klincu samo sto je u mom slucaju stradao mis mikrofon i dzojstik :)))nedo bog nikome

#169 Tosa

Tosa

Captain

• Members
  • 1,091 posts

Posted 25 November 2008 - 12:57 AM

Auuu, mali je ozbiljno oboleo, cini mi se da ima Hitlerovih gena.

Edited by Tosa, 25 November 2008 - 12:57 AM.

#170 MILANRADOJEVIC

MILANRADOJEVIC

Captain

• Members
  • 500 posts
  • VATSIM ID:1033167

Posted 25 November 2008 - 03:36 PM

Ja sam ga gledao ranije ali je lik imao problema sa Counter Strike-om! Sit sam se nasmejao! :D

#171 kosta93

kosta93

Captain

• Members
  • 820 posts
  • Interests:Avijacija, biciklizam, fotografija i tenis
  • VATSIM ID:1058828

Posted 25 November 2008 - 04:44 PM

e ja mislim da je to cista namestaljka isti taj klinac ima foru kad se nervira za cs za wow i jos par igrica tako da je cista glupost treba nekog snjimiti krisom kako se nervira zanimljivije je :D

#172 Ivan Kovacevic

Ivan Kovacevic

Technical Support

• Administrators
  • 1,402 posts
  • VATSIM ID:920456

Posted 25 November 2008 - 04:54 PM

:thinking: Nisi odma skontao da je namestaljka?
Inace, toliko da je prolupao, original mora da je bio snimljen uz World of Warcraft... :P

#173 Stevan Kecman

Stevan Kecman

Second Officer

• Members
  • 6 posts

Posted 24 December 2008 - 02:04 PM

dekideks, on Jan 28 2007, 20:44, said:

Sve je lepo radilo ali otkad sam instalirao ATR72 od flightone FS se gasi iz cistog mira.
Znaci instalirao sam atr72 i dok letim snjim posle jedno par minuta fs se ugasi i vrati me na destop i to bez poruke "Fs encoured a problem and need to close.."
Znaci resio sam da ga desinstaliram i to uradim na "uninstall".
Ali problem se sada nastavlja nezavisno od aviona, verovatno kad sam instalirao ATR72 nesto se promenilo u FS-u.
E pa moje pitanje glsi : Moze li se nekako vratiti na starije stanje fs a da se ne koristi system restore sto i onako mislim da ne bih funkcinisalo :ranting:
ILI imali neko drugo resenje jer sam vec 3 puta reinstalirao ceo sustem zbog problema sa FS-om. I tek sam sad uvideo da to nije resenje :eek:

Hvala unapred svima.

Kolega ja mogu da ti pomognem, imas na sajtu www.simviation.com idi na search i ukucaj Atr 72-500, veruj mi avion je extra ima i Virtuelni Cockpit... On ce ti sigurno raditi... A za ovo drugo nemam pojma

Nikolovski Stevan, on Feb 2 2007, 21:49, said:

Danilo, on Feb 2 2007, 19:36, said:

probajte BITLORD meni sve radi bajno

I ja ga koristim na Danilovu preporuku i nemam problema sa njim uopste.

Koleeeeeeeeeeeeeeeggggggggaaaaaaaaaa, pomagaj ko boga te molim reci mi odakle da skinem texture za Jat, ma bre u opste ceo avion sa panelom... Molim te reci mi, sad sam gledao slike i odusevio sam se... Mozes mi odgovoriti na mail Kecmans@sezampro.com Hvala ti unapred

#174 Bojan Radulovic

Bojan Radulovic

Captain

• Members
  • 1,199 posts
  • Interests:Basketball and Flying
  • VATSIM ID:967778

Posted 24 December 2008 - 05:06 PM

Stevane posto vidim da si novajlija, prije svega dobro dosao na forum :sup:

Citajuci tvoj odgovor na pitanje kolege"dekideksa" oko problema sa ATR-om, stekao sam utisak da mozda bas i nisi najbolje upoznat sa avionima koji se dodatno ubacuju uFS, pri tome mislim payware avione koji se naknadno kupuju.
Jer kao sto vidis, dekideks je istalirao Flight1 ATR-72 i to je najbolji ATR koji postoji za FS a pritom je jedan od bolje uradjenih aviona za FS, u rangu najboljih, tako da tvoj odgovor da skine ATR sa simaviationa me naveo da ovo napisem a to je da koliko god je taj avion na simaviationu dobar sigurno ne moze da se poredi sa Flight1-ovim ATR-om.Inace Flight1 je jedna od kompanija ili kako vec :) koja se bavi pravljenjem dodatnih programa za FS, avoni itd. i ti proizvodi su vise nego dobri ali se zato i placaju.

Takodje i drugi dio tvog posta, ne znam koji si avion vidio ali vidim da trazis i avion i panel i jatove texture.
Ne znam koliko si upoznat sa payware avonima ali za vecinu aviona postoje mnogo bolje uradjene verzije upravo od strane ovakvih kompanija kao sto je Flight1 i drugi.
Imas na forumu, topic o tome gde naci te dobre avione, ko ih pravi, koliko su zahtjevni za masinu i FS itd.

Jos jednom kazem, ovo sam napisao zato sto sam stekao takav utisak, pa zbog ostalih potencijalnih novajlija koji budu citali da znaju, cisto da ne budem pogresno shvacen :) Ako sam pogresio, unapred se izvinjavam :)

Pozz :plane:

Edited by Bojan Radulovic, 24 December 2008 - 05:08 PM.

#175 Nikola

Nikola

Captain

• Members
  • 3,030 posts

Posted 13 January 2009 - 01:42 AM

Ok, imam mali problem...sredio sam FS od onog nemilog dogadjaja sa PMDG-om :ranting: Ali na nebu mi se javlja odredjena formacija "neceg" i ima kvadratni oblik..evo vidi se na slici...kad pokushavam da joj se priblizim, ona se udaljava, pa cenim da je rec o nekim teksturama neba koje su ostale izbrisane...u principu ne smeta za letenje, ali bode oci i nervira me :pokey:

Posted Image

#176 Velibor469

Velibor469

Pilot Training Instructor

• VIP Members
  • 1,454 posts

Posted 13 January 2009 - 08:21 PM

e sta mi se desilo voo nevide nikadas...dakle nestao mi je ILS sa beograda..nema ga ni na mapi,onog trougla zelenog,kad asstavim frekvenciju nema kao da aerodorm nema ils...zna li iko sta se zbiva..

uzas..

znaci uospe nema kada klinnem na aerodorm da postoji ILS kao tipa sportski aerodrom...strasno ali istinito..

pomagajte

#177 Nikola

Nikola

Captain

• Members
  • 3,030 posts

Posted 13 January 2009 - 08:28 PM

Instaliraj ponovo LYBE scenery...

#178 Velibor469

Velibor469

Pilot Training Instructor

• VIP Members
  • 1,454 posts

Posted 13 January 2009 - 08:51 PM

sta da ga izbrisem skroz i dodam ponovo a?

#179 Nikola

Nikola

Captain

• Members
  • 3,030 posts

Posted 13 January 2009 - 08:57 PM

Velibor469, on Jan 13 2009, 19:51, said:

sta da ga izbrisem skroz i dodam ponovo a?

Ma da..kolko ja kapiram, ILS stoji u AFCADu, tako da mozda se to neshto poremetilo..nemam pojma...

Ima li neko ideju shta da radim sa onim teksturama koje se pojavljuju na nebu kod mene?

#180 Nenad Grubanovic

Nenad Grubanovic

Captain

• Members
  • 1,316 posts
  • Interests:Pravljenje kolača
  • VATSIM ID:1002068

Posted 13 January 2009 - 09:02 PM

Reinstaliraj FS

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users