Jump to content

Photo

Super Galeb G-4

• Please log in to reply
91 replies to this topic

#41 Sava

Sava

Events Coordinator

• Administrators
  • 1,592 posts
  • VATSIM ID:1109329

Posted 19 March 2011 - 11:37 PM

Slazem se.
Iako nisam neki fan vojne avijacije uvek volim da okrenem krug oko beograda galebom iako je on malo spor za moj ukus ( ne spor nego nema neke prevelike manevarske sposobnosti)

Licno ni meni nije jasno sta ih tolko sadrzava sa obzirom da se i komplexi avioni (pmdg) krace prave.
Al verovatno ljudi imaju posao i ne rade ceo dan samo to.

Nadam se da ce bar cena biti pristupacna jel realno nisam spreman da dam vise od 15 evra za avion.

#42 Mig 21bis

Mig 21bis

Captain

• Members
  • 124 posts

Posted 20 March 2011 - 12:12 AM

Slazem se.
Iako nisam neki fan vojne avijacije uvek volim da okrenem krug oko beograda galebom iako je on malo spor za moj ukus ( ne spor nego nema neke prevelike manevarske sposobnosti)

Licno ni meni nije jasno sta ih tolko sadrzava sa obzirom da se i komplexi avioni (pmdg) krace prave.
Al verovatno ljudi imaju posao i ne rade ceo dan samo to.

Nadam se da ce bar cena biti pristupacna jel realno nisam spreman da dam vise od 15 evra za avion.

nadam se da ce cena biti do 15e 5e gore dole i nije neki problem...razumem da ljudi imaju licne porbleme i obaveze ali ako to radi tim ljudi pa svaki dan neka odvoje 5 minuta za 3-4 godine bi ga zavrsili.

#43 Banjo

Banjo

Captain

• Members
  • 384 posts
  • VATSIM ID:1074685

Posted 20 March 2011 - 01:44 AM

nadam se da ce cena biti do 15e 5e gore dole i nije neki problem...razumem da ljudi imaju licne porbleme i obaveze ali ako to radi tim ljudi pa svaki dan neka odvoje 5 minuta za 3-4 godine bi ga zavrsili.

Pazi Nemanja, PMDG i ostali imaju profesionalne timove sa puno ljudi, G4 rade ljudi kojima nije profesija izrada dodataka za FS. Kad ovome dodas porodicu, licne obaveze, obaveze na poslu ... jasno je da je "slobodnog" vremena jako malo. I ja sam isto mislio kad sam poceo da radim LYPG da cu da ga razbijem za 2-3 mjeseca ali...ogranicenja samog FS-a, cesto nedokumentovane SDK varijacije, trial and error metode, obaveze na poslu i prema porodici... dodatno otezavaju situaciju a kad tome dodas jako malo slobodnog vremena (ne mora da znaci da svo slobodno vrijeme rezervisete za fs) i sve gore navedeno jasno je da ce se oduziti. Zato predlazem da ne forsiramo nista i da pustimo da ljudi rade i ne nacinjemo temu ponovo. Zavrsice se kad bude bilo gotovo a cijena ce biti ta koju oni odrede za ogroman trud koji su ulozili. Jedno je nasa zelja, licno jedva cekam da izadje, a drugo su stvari na koje ne mozemo da uticemo.

Pozdrav!

#44 Mig 21bis

Mig 21bis

Captain

• Members
  • 124 posts

Posted 20 March 2011 - 11:05 AM

Pazi Nemanja, PMDG i ostali imaju profesionalne timove sa puno ljudi, G4 rade ljudi kojima nije profesija izrada dodataka za FS. Kad ovome dodas porodicu, licne obaveze, obaveze na poslu ... jasno je da je "slobodnog" vremena jako malo. I ja sam isto mislio kad sam poceo da radim LYPG da cu da ga razbijem za 2-3 mjeseca ali...ogranicenja samog FS-a, cesto nedokumentovane SDK varijacije, trial and error metode, obaveze na poslu i prema porodici... dodatno otezavaju situaciju a kad tome dodas jako malo slobodnog vremena (ne mora da znaci da svo slobodno vrijeme rezervisete za fs) i sve gore navedeno jasno je da ce se oduziti. Zato predlazem da ne forsiramo nista i da pustimo da ljudi rade i ne nacinjemo temu ponovo. Zavrsice se kad bude bilo gotovo a cijena ce biti ta koju oni odrede za ogroman trud koji su ulozili. Jedno je nasa zelja, licno jedva cekam da izadje, a drugo su stvari na koje ne mozemo da uticemo.

Pozdrav!

u pravu si...ljudi to rade iz ljubavi i plus obaveze i to...neka ga zavrse kad budu mogli a mi cemo do tada cekati...Pozz

#45 Zmaj

Zmaj

Second Officer

• Members
  • 14 posts

Posted 09 April 2011 - 12:33 AM

u pravu si...ljudi to rade iz ljubavi i plus obaveze i to...neka ga zavrse kad budu mogli a mi cemo do tada cekati...Pozz

Pozdrav ljudi. Evo dok se čeka G-4 za FSX, moj mali uradak na temu...nije FSX ali jeste Lukin G-4 u borbi protiv MiGa-23.

Ja sam letio ovaj model G-4 i izbjegavao projektile MiG-23 samo manevrisanjem...a kako je borba završila pogledajte sami.

P.S: Moje neizmjerno poštovanje tvorcima naših aviona za FS Luki i Savketu.

Edited by Darko, 09 April 2011 - 10:08 AM.

#46 Danilo

Danilo

Administrator and Webmaster

• Administrators
  • 1,706 posts
  • VATSIM ID:952356

Posted 10 April 2011 - 11:00 PM

Svaka cast na spotu. I kako ste iz simulirali borbu.

#47 Zmaj

Zmaj

Second Officer

• Members
  • 14 posts

Posted 11 April 2011 - 11:22 PM

Svaka cast na spotu. I kako ste iz simulirali borbu.

Borba je bila prava u WOE (Wings Over Israel). G-4 je pobijedio naoružani MiG-23 samo topovima.

Edited by Zmaj, 11 April 2011 - 11:27 PM.

#48 Stevan88

Stevan88

Captain

• Members
  • 184 posts

Posted 14 May 2011 - 07:35 PM

Ajde bre ljudi ili dajte pravi datum izlazenja ili recite da nece izaci...

#49 Nemanja Djuric

Nemanja Djuric

Captain

• Members
  • 539 posts
  • VATSIM ID:975056

Posted 14 May 2011 - 07:57 PM

A mozda ce izaci al ne znaju datum :ph34r:

#50 Mig 21bis

Mig 21bis

Captain

• Members
  • 124 posts

Posted 15 May 2011 - 12:21 AM

A mozda ce izaci al ne znaju datum :ph34r:

Ja mislim da od toga nema nista...nzm mozda gresim ali??? :cry2: :cry2: :cry2:

#51 Luka

Luka

Senior First Officer

• Members
  • 73 posts

Posted 15 May 2011 - 11:57 AM

Posted Image
Ma biće... :err:

#52 Mig 21bis

Mig 21bis

Captain

• Members
  • 124 posts

Posted 15 May 2011 - 12:25 PM

Posted Image
Ma biće... :err:

E ovo vec uliva neku nadu... :D

#53 Nemanja Djuric

Nemanja Djuric

Captain

• Members
  • 539 posts
  • VATSIM ID:975056

Posted 15 May 2011 - 12:46 PM

Made in Yugoslavia? :D

#54 yufighter

yufighter

Captain

• Members
  • 259 posts

Posted 15 May 2011 - 01:32 PM

Ma biće...

:bow:

Nisam ni sumnjao, ali mi je zao sto cu morati opet da cekam na FSX verziju :cry2: .

Treba razumeti kreatore Galeba, jer od necega se mora i ziveti pa je verovatno i zato taj projekat dugo razvijan.
No kada smo kod modeliranja Luka mi je svojevremeno odgovorio koliko je vremena potrebno za izradu jednog kvalitetnog modela i zato uz duzno postovanje pominjem i jednog madjara beczl koji to veoma brzo radi u modeliranju za LockOn. U sustini, najveci problemi su mu u ogranicenjima koje je sam tvorac simulacije ED nametnuo. Njegov projekat MiG-a 21 bis za LockOn FC1.12 sada dozivljava reviziju i prilagodjavanje za verziju FC 2 i dobice mnogo novih poboljsanja kao i 3D kabinu. Za pohvalu je i sto je u tom projektu ukljucen i jedan nas profesionalac. Samo jos G4 i Orao hvale u lockOn-u, naravno i teren ovog podneblja. Valjda ce i to jednog dana biti kompletno.

Izvinjavam se, malo odlutah na druge simulacije, no svakako cu zabeleziti dosta sati naleta na G4.
Hvala triu SMS sto nam pruza zadovoljstva i zelim jos dosta uspesnih projekata i da G4 bude distibuiran u ovolikom broju koji je oznacen kao serijski na CD-u, naravno prioritet su letelice naseg vazduhoplovstva. :sup:

Edited by yufighter, 15 May 2011 - 01:36 PM.

#55 Mig 21bis

Mig 21bis

Captain

• Members
  • 124 posts

Posted 15 May 2011 - 04:10 PM

:bow:

Nisam ni sumnjao, ali mi je zao sto cu morati opet da cekam na FSX verziju :cry2: .

Treba razumeti kreatore Galeba, jer od necega se mora i ziveti pa je verovatno i zato taj projekat dugo razvijan.
No kada smo kod modeliranja Luka mi je svojevremeno odgovorio koliko je vremena potrebno za izradu jednog kvalitetnog modela i zato uz duzno postovanje pominjem i jednog madjara beczl koji to veoma brzo radi u modeliranju za LockOn. U sustini, najveci problemi su mu u ogranicenjima koje je sam tvorac simulacije ED nametnuo. Njegov projekat MiG-a 21 bis za LockOn FC1.12 sada dozivljava reviziju i prilagodjavanje za verziju FC 2 i dobice mnogo novih poboljsanja kao i 3D kabinu. Za pohvalu je i sto je u tom projektu ukljucen i jedan nas profesionalac. Samo jos G4 i Orao hvale u lockOn-u, naravno i teren ovog podneblja. Valjda ce i to jednog dana biti kompletno.

Izvinjavam se, malo odlutah na druge simulacije, no svakako cu zabeleziti dosta sati naleta na G4.
Hvala triu SMS sto nam pruza zadovoljstva i zelim jos dosta uspesnih projekata i da G4 bude distibuiran u ovolikom broju koji je oznacen kao serijski na CD-u, naravno prioritet su letelice naseg vazduhoplovstva. :sup:

E ljuda a sta znaci SMS koliko mogu da izvalim Savic Midic Sivcev.. :)

#56 yufighter

yufighter

Captain

• Members
  • 259 posts

Posted 15 May 2011 - 07:35 PM

Bas tako, SMS team, kao sto pise i na DVD-u

Mada za redosled nisam siguran, mozda je Sivcev, Midic, Savic.

Edited by yufighter, 15 May 2011 - 07:36 PM.

#57 Mig 21bis

Mig 21bis

Captain

• Members
  • 124 posts

Posted 16 May 2011 - 08:16 PM

a zna li se kada cemo moci da posedujemo ovaj zanimljiv CD i koliko love da spremam...nista precizno samo od prilike.. :clap: :clap: :clap:

#58 Stevan88

Stevan88

Captain

• Members
  • 184 posts

Posted 16 May 2011 - 08:26 PM

a zna li se kada cemo moci da posedujemo ovaj zanimljiv CD i koliko love da spremam...nista precizno samo od prilike.. :clap: :clap: :clap:

To niko ne zna niti ce znati....

#59 Stevan88

Stevan88

Captain

• Members
  • 184 posts

Posted 07 September 2011 - 06:34 PM

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, hoce li biti nesto od ovoga? Ocigledno ne.... Sto zafrkavate ljude sa slikama, snimcima kada ne izlazi...

#60 Mig 21bis

Mig 21bis

Captain

• Members
  • 124 posts

Posted 07 September 2011 - 08:54 PM

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, hoce li biti nesto od ovoga? Ocigledno ne.... Sto zafrkavate ljude sa slikama, snimcima kada ne izlazi...

Mislim da nema od ovoga nista...znam da ljudi imaju malo slobodnog vremena ali ga preterase..budite iskreni bez laganja..

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users