http://www.aerosoft....gi?showd,,10032
Eto neko se setio o ove nase daleke Evrope

Posted 28 April 2006 - 10:54 AM
Posted 28 April 2006 - 11:52 AM
da li to znaci da uskoro mozemo da ocekujemo i FSQuality Serbia & Montenegro?? (iskreno se nadam
)
Posted 28 April 2006 - 01:18 PM
Posted 28 April 2006 - 01:46 PM
Posted 28 April 2006 - 02:12 PM
Posted 28 April 2006 - 07:58 PM
Edited by pred02, 28 April 2006 - 08:01 PM.
Posted 28 April 2006 - 08:20 PM
Posted 28 April 2006 - 08:32 PM
a u CG se broj internacionalnih turista broji na desetine hiljada mada ni toliko (ako ne racunama Srbe jer kada uspe referendum i mi cemo biti stranci)
Posted 28 April 2006 - 09:41 PM
Posted 29 April 2006 - 02:03 AM
A da je 10 miliona posetilo to je meni licno malo cudno da za 1 godinu se poveca za toliko broj, al opet nemam nikakvih dokaza tako da nemam sta da pricam.
Ja napisah mail Aerosoftu i pokusah da ih ubedim da i mi mozemo biti interesantni za FS svet... videcemo sta ce da odgovore i dal ce uopste da odovore
Posted 29 April 2006 - 03:05 PM
Posted 29 April 2006 - 07:25 PM
danilo nije bila rec o politici pogresno si shvatio a ja pogresno formulisao.
pa da onda je ocigledno ono 2.6 miliona bilo dolazaka i onda to puta koliko ljudi pa izadje na 10 miliona. A opet lonely planet je obican sajt koji preporucuje na bazi cena...itd i nemoze da se poredi sa podacima UNa gde je hrvatska 2002 9a jer UN uzima u obzir broj turista.
Al da je Hrvatska egzoticno i veoma primamljivo mesto, to stoji...cela zapadna evropa se tamo kupa (ja bih rado otisao, ali opet neka hvala zelim da se kupam a ne da se bijem i prozivam tamo, mozda kroz 10godina kad se smire strasti izmedju dva naroda).
I na istom tom turizmu ce kroz 10ak godina zaradjivati milijarde.. videces.
Posted 29 April 2006 - 09:52 PM
Posted 29 April 2006 - 11:37 PM
Posted 29 April 2006 - 11:37 PM
Kao sto pred2 navede na sajtu http://www.pagerealm...atia/index.html se moze videti ko sve leti za Hrvatsku. Ja mogu reci da sam bio zaista impresionran kad sam video i to nije samo LDDU vec i LDSP a i LDZA. Jednostavno su se otvorili sto se tice neba i ispade da je Dubrovnik leti prometniji od Beograda. (Darko ce da me upuca zbog ove recenice
). Iskreno verujem da i za nas ima interesovanja i bice ga samo treba da pustimo ljude da dodju. Ukoliko su moje informacije tacne od sledece godine ulazimo u program "open sky" koji ukida bilateralne ugovore tako da Velja Ilic nema vise prava na veto na Ryanair ili bilo koju drugu kompaniju. Vec se suska da Wizz Air oce da uzme Beograd-London (vec leti iz Splita,Zagreba,Sofije valjda i Sarajevo ili oce da ga uvrsti) a Air One iz Italije takodje je zainteresovan za Putnike iz Srbije. A tokodje se suska da se otvara nova nasa domaca "low cene" kompanija sa BAE-146 i jos jedna mala kompanijica pa cemo da vidimo. Trenutno mislim da su imali mnogo vise razloga da prave Hrvatsku nego li nas ako ne zbog cega drugog imaju vise aerodroma i vecina njih je na moru a i prometni su leti. Mozda neki drugi put pa ce valjda da uvrste i ono TITO kod VMA.
. Sta ce biti sa nasim jatom i onim 767? Nemam pojma. Niko ne prica vise o njemu pa neznam ni sam...jbg
Inace jez znate da je Thompson Fly leteo zimus za Nis sa 757.
Aca
Posted 30 April 2006 - 01:07 PM
Posted 30 April 2006 - 01:36 PM
Posted 30 April 2006 - 07:27 PM
Posted 21 July 2007 - 12:32 AM
Mislim da najbolje sanse za realizaciju tako necega stoji u nasim rukama (ili Danube design bese).
Poz,
Dj
Posted 21 July 2007 - 12:59 AM
Mislim da najbolje sanse za realizaciju tako necega stoji u nasim rukama (ili Danube design bese).
Poz,
Dj
ja sam za to da se krene u ovaj projekat. sad ću ja da molim aerosoft da uradi LYBE qrac/palac. najbolje je da mi uradimo nešto po tom pitanju. ako ima ljudi dobre volje i vremena. možda je rešenje da nadjemo ljude koji znaju dobro modeliranje, pa mi da skupimo pare, tipa svako po 10e, i damo im da odrade posao; uz našu asistenciju naravno. ja znam neke ljude iz jedne naše firme koja prave igrice za američko tržište, imaju svoj tim programera, ljudi koji se bave isključivo texturama, itd...taj neki 3p. pitaću ih da li bi nam oni izašli u susret; ili bar dali neke savete, nešto. ako neko od vas zna neke ljude koji se bave dizajnom, modeliranjem profi, pitajte ih...pa da uradimo nešto. stvarno nema smisla bre da imamo default bg scenery. ajd pa javljam tokom sledeće nedelje šta sam uradio.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users