Upustvo za 50North i Wilco/PIC737
Posted 11 March 2008 - 04:34 AM
Hvala unapred!
Posted 11 March 2008 - 11:49 AM
Dali neko moze da mi pomogne sa upustvom da bi mergovao 50North 737 model i Wilco/PIC 737 panel, FMS, cockpit, itd.
Hvala unapred!
Andrija je upravo to uradio kada je farbao sve JATove avione za proslavu 80 godina postojanja JAT-a, a to je bilo pre skoro godinu dana.
http://www.scgvacc.n...o...c=1778&st=0
Skini fajlove vezane za B733 i B734 i prati uputstvo i dobices hibrid PIC-a i 50North-a u JATovim bojama...
Posted 11 March 2008 - 05:42 PM
Procedura je veoma jednostavna za bilo koga ko je bar jednom rucno ubacivao avione u FS, a ne znam ko nije..takvi su retki posto svaki manje vise mora rucno sem ovih payware koji imaju installer.
Ovde prilazem screenshot kako treba da izgleda i koji folderi treba da se naprave i kako da se imenuju a vidi se sve, i path do foldera i podfolderi. U ovom kako ga ja koristim (citaj, krstim

Iz 50n foldera treba da se iskopira samo model i stavi u odgovarajuci folder a u cfg fajlu se odredjuje da li ce avion koji izaberete da ima koji model pa prema tome i odgovarajuce texture kao sto se vidi na screenshotu. A folderi su ivako imenovani radi bolje organizacije i da se lep zna sta je PIC a sta 50N radi lakseg odredjivanja u cfg fajlu sta ide sa cime.
Aircraft.cfg

Posted 13 March 2008 - 02:47 AM
Posted 13 March 2008 - 08:49 PM
Posted 14 March 2008 - 03:36 PM
Pa nije bas najdetaljnije nisam imao vremena da pisem u sitna crevca ali ako nekom treba objasnicu u detalje i tacno kako i sta treba.
U ponedeljak prebacujem instalaciju na novi komp, pa cu onda da probam sta si ti pisao i Andrija. Ako ima frke, onda cu da javim.
Posted 23 March 2008 - 10:40 PM
Napravio sam merge ali imam dva problema:
1) Nesto nije uredu sa MIP-ovima na Andrijinim texturama. Dalke na display settings global texture za aircraft mi je na ultra high, medjutim kada napravim zoom out i gledam avion sa daleka onda mi nisu ostre nego vec mutne teksture. Kada zoom in onda se izostrava.
2) Ok je merge za panel i sound, ali dali neko zna da namesti da 50N radi sa VC od Feeltherea? Znam da nije najbolji vc, ali nekada volim da posmatram iz njega.
Hvala!
Posted 23 March 2008 - 11:12 PM
[fltsim.8]
title=FeelThere Boeing 737-300 JAT YU-ANK
sim=B737-3A00A
model=50nvc733
panel=
sound=
texture=50nyuank
visual_damage=1
kb_checklists=
kb_reference=
atc_id=yuank
atc_airline=JAT
atc_flight_number=yuank
ui_manufacturer=Boeing - feelThere/Wilco/50n
ui_type=737-300
ui_variation=JAT YU-ANK
description=737-300 Pilot in Command\nDeveloped by www.feelThere.com \nPublished by Wilco Publishing www.wilcopub.com \n\nSupport at www.feelthere.com - www.wilcopub.com \nPlease set general realism slider to maximum.
Ako uzmes taj trebalo bi da imas virtual cockpit. Ili da ubacis u cfg fajl gde su 50n modeli da se koristi taj sa vc cockpitom. Sto se tice PIC 3d VC mislim da ide samo uz PIC 3d model. Ako ti bas cini razliku...
Posted 24 March 2008 - 12:11 AM
1) Nesto nije uredu sa MIP-ovima na Andrijinim texturama. Dalke na display settings global texture za aircraft mi je na ultra high, medjutim kada napravim zoom out i gledam avion sa daleka onda mi nisu ostre nego vec mutne teksture. Kada zoom in onda se izostrava.
2) Ok je merge za panel i sound, ali dali neko zna da namesti da 50N radi sa VC od Feeltherea? Znam da nije najbolji vc, ali nekada volim da posmatram iz njega.
Cao,
1) Uskoro ce biti dostupna verzija 2 ovih tekstura sa totalno uklonjenim mipmapama i imace srpske zastave.
2) Na zalost 50N B737 nema virtual kokpit pa tako ni ova moja kombinacija. Znam da najavljuju da ce u sledecoj verziji 50N modela biti VC, ali kada ce to biti niko ne zna...
Posted 24 March 2008 - 04:32 PM
model=50nvc733
Moj 50N PIC nema taj model nego samo vec "Model" i "Model.UA" (kao United Airlines). Ako stavim PIC model na 50N repaint, naravno, nista se nevidi.
1) Uskoro ce biti dostupna verzija 2 ovih tekstura sa totalno uklonjenim mipmapama i imace srpske zastave.
Vazi, hvala, super su repainti, i puno hvala na trudu!
PIC je stvarno kao jaje, ni VC nije dobar ali sam se navikao da gledam iz VC-a u cruisu...
Isti problem imam sa MD80-om
Posted 24 March 2008 - 07:07 PM
model=50nvc733
Moj 50N PIC nema taj model nego samo vec "Model" i "Model.UA" (kao United Airlines). Ako stavim PIC model na 50N repaint, naravno, nista se nevidi.
Da ne vidi se zato sto treba jednostavno da ubacis onako foldere kao sto sam napisao tj postavio screenshot. Ima ovaj CFG fajl prilozen a svaki 50N i PIC su isti svako za svoje tako da se moj 50N ne razlikuje od tvog isto tako i za PIC. Znaci napravis lepo i organizovano foldere onako da se zna sta je od PIC-a a sta od 50N tu i onda lepo u CFG fajlu se odredi kako i sta kao sto se iz prliozenog da videti.
Znaci princip je jednostavan, ako je npr folder imena textures.50nyuaon onda i u cfg fajlu u delu gde se taj avion definise za FS kako ga vidi ide texture=50nyuaon isto tako i za model koji sam pomenuo, jer su te texture za njega radjene a ne za neki drugi i samo na njemu rade. Znaci uzima se ono iza tacke kao podnaziv
Posted 11 June 2008 - 07:15 PM

Proveo sam celo popodne ocajnicki gledajuci u ovo s***e!
Posted 04 October 2015 - 04:58 PM
Gde mogu da skinem ovaj model.50nvc733? To nigde nisam dobio u onim base pack?
Posted 05 October 2015 - 02:23 PM
50nvc733 je payware model bez kokpita i zvuka.Verovatno znas u kojoj prodavnici mozda ima da se nadje.
Ako i postoji sa kokpitom,to je onda novost za mene.
Edited by Cane, 05 October 2015 - 02:25 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users